CÉGÜNK TEVÉKENYSÉGI KÖREI

Cégünk nagy szakmai gyakorlattal bíró vezetők és munkatársak összefogásával a közel múltban alakult. Az alakulásunk időpontjában fő tevékenységi körünk a magas szintű őrzésvédelem volt, majd folyamatosan fejlesztettük e tevékenységekhez kapcsolódva profilunkat.

Cégünk filozófiája az elmúlt időszak, valamint a referenciák alapján a megbízó és társaságunk közötti feltétlen bizalom és maximális szolgáltatásnyújtás.
A mi sikerünk a Megbízó sikere is.
Munkánkat a mindenkor érvényben lévő jogszabályok alapján, illetve a megbízóval közösen kidolgozott helyhez adaptált utasítások alapján végezzük.
Cégünk valamennyi tevékenységét a Polgári törvénykönyv 345. Szakasz, és a 348. szakasz ( 1 ) bekezdése szerint teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalva látja el.

Szolgáltatásaink:

Cégünk szolgáltatás Felelősség Biztosítással rendelkezik (25.000.000 Ft ), mely minden esetben az adott megbízáshoz igazodik.

Célunk, hogy kizárólag erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező munkatársaink ne csupán egy külső cég alkalmazottai, hanem a szakmájukat jól ismerő együttműködő partnerek legyenek Önöknél.

Dolgozóink részére egységes és csinos munkaruhát biztosítunk, Őket azonosító lappal látjuk el, melyen feltüntetjük társaságunk nevét és emblémáját.

Többéves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett területi vezetőink a Megrendelőinknél végzett munkát naponta ellenőrzik, és generál-kivitelező naplóba adminisztrálják.