VEZETŐSÉG

Tagok - balról jobbra:
Labbancz Imre, Molnárné Nagy Erika, Molnár Gábor, Kiss Jenő, Sédi Zoltán

A VÉD-SECURITY Kft. vezetői

Molnárné Nagy Erika ügyvezető igazgató, tulajdonos,
Szakvizsgázott, okleveles pedagógus

1974-ben született Szolnokon. 1992-ben érettségizett a Bem József óvónői szakközépiskolában Budapesten. 1998-ban végzett a Budapesti Tanítóképző főiskola óvodapedagógusi szakán. 2003-ban az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen fejlesztőpedagógusként szakvizsgázott. 2004-ben az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjában személy és vagyonőri szakképesítést szerzett.


Labbancz Imre tanácsadó
Okleveles gépész üzemmérnök

1962-ben született Nyíregyházán. 1981-ben érettségizett a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban, Egerben. 1985-ben végzett a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán felderítő tisztként.
1985-87-ben felderítő zászlóaljnál szolgált, ahol a speciális felderítő csoportok parancsnokainak felkészítését végezte.
1987-88-ban elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola katonai biztonsági tanfolyamát.
1988-tól 1996-ig a Katonai Biztonsági Hivatalnál dolgozott különböző beosztásokban és területeken. Szolgálatot teljesített többek között az Iparbiztonság, a Honvédelmi Minisztérium speciális műveleti, illetve a Hivatal nemzetközi részlegeinél.
1993-94-ben katonai megfigyelőként az ENSZ ugandai-ruandai missziójában szolgált.
1996-tól 2000-ig az AUCHAN Magyarország Kft. biztonsági vezetőjeként dolgozott, és a cég felső management feladatait végezte. Tapasztalatokat szerzett az élőerős biztonságtechnikai, illetve üzemeltetési területeken.
2000-tól tanácsadóként a Bank Biztonság Bizalom Rt. Alkalmazásában áll, ahol a szakmai, marketing és az ellenőrzési területen tevékenykedik.
Angolul és franciául tárgyalási szinten beszél.

Sédi Zoltán tanácsadó, üzletkötő

1971-ben született Budapesten. 1988-ban szakmunkásvizsgát tett, irodagép műszerészként. 1997-ben a Vendéglátó Idegenforgalmi és Kereskedelmi Középiskola és Szakiskolában általános kereskedő szakképesítéssel érettségizett.
Katonaéveit 1991-ben a Határőrségnél, Ferihegyen töltötte híradósként, később hírügyeletesként.
1992-95-ig az Őrmester Kft-nél dolgozott, mint járőr, és mint a speciális csapat tagja.
1997-ben személy és vagyonőri képesítést szerzett.
1998-ben saját céget alapított. Azóta több cégben töltött be tulajdonosi tanácsadói posztot.
Szakterülete a megrendelő cégek biztonságtechnikai és biztonsági átvilágítása, megoldások keresése, kivitelezése.


Molnár Gábor tanácsadó, üzletkötő

1975-ben született Budapesten. 1992-ben szakmunkásvizsgát tett géplakatos szakon. 1998-ban a Vendéglátó Idegenforgalmi és Kereskedelmi Középiskola és Szakiskolában általános kereskedő szakképesítéssel érettségizett.
Katonaéveit 1993-ban a Határőrségnél, határvadász században, kiemelt katonai objektumok védelmével töltötte.
1996-ban személy és vagyonőri képesítést szerzett.
2001-től több cégnél vezető beosztásban dolgozott vezető beosztásban, tanácsadóként.
Szakterülete: rendezvények biztosítása, irodaházak, bevásárlóközpontok, parkolók, telephelyek biztosításának kialakítása, szakmai irányítása.


Kiss Jenő abszolút bajnok, Mr. UNIVERSE a GYM OF THE BEST edzőterem vezető tulajdonosa
A cégeink közötti együttműködési szerződés alapján biztosítjuk kollegáink aktív pihenését, jó kondíciójuk megőrzését. Személyre szabott edzéstervek alapján, melyet vezető fitness trénerként Kiss Jenő koordinál.


Reméljük, bemutatkozásunk felkelti érdeklődését és lehetőséget kapunk arra, hogy szakmai tapasztalatunkat a gyakorlatban is bebizonyítsuk Önöknek.